Home
Chinese geneeskunde
Acupunctuur
SRT  (Subconscious Release Technique)
Chinese kruidentherapie
Tui Na

Voor wie?
Door wie?
Kosten en vergoeding?
Afspraak?
Contact?

Routebeschrijving

Volg Shenmen op Facebook


privacybeleid


acupunctuur
acupunctuur
acupunctuur
acupunctuur

 

 

 

  
 Praktijk voor Acupunctuur en Coaching
S h e n m e n

 

De Subconscious Release Technique

(Letterlijk: "Onbewuste bevrijdings-techniek", bevrijding van blokkades die in het onbewuste opgeslagen liggen )

 SRT is vanuit SRT-global, nu SRT-method, vormgegeven in de Verenigde Staten, is zich momenteel succesvol over de wereld aan het verspreiden en is nieuw in Nederland. Ik heb het voorrecht om direct vanuit de organisatie intensief en uitgebreid opgeleid en getraind te zijn.
Sinds juni 2019 ben ik gediplomeerd SRT- coach (level 1 en 2) en heb ik me tevens verder ontwikkeld tot Mind en Energy-coach. Ik mag me inmiddels Master noemen en ben de eerste met een praktijk in Nederland waarin gewerkt wordt met deze methode. Ik heb uitgebreide ervaring met veel enthousiaste cliŽnten die dagelijks het positieve effect merken.
Ik zie het als mijn missie om SRT in Nederland te introduceren en verder uit te breiden en vorm te gaan geven, omdat het zo'n prettige, krachtige methode is en omdat ik iedereen de ontspanning, het geluk en de vrijheid gun die op deze manier zo eenvoudig en snel te bereiken is.


N.B: SRT-Sessies kunnen, behalve persoonlijk, in de praktijk, ook telefonisch of desgewenst on-line gedaan worden, dit werk erg goed en is heel effectief!  Een consult vanuit de thuissituatie kan grote voordelen hebben.
 

De METHODE: bevrijd je via het onbewuste van beperkende overtuigingen en patronen

Wat ben jij gaan geloven door alle ďboodschappenĒ die jij vroeger van je ouders, leraren en omgeving te horen hebt gekregen? Wat ben jij gaan geloven over wie je bent, wat je kan (en vooral ook wat je niet kan), wat je waard bent en hoe de wereld in elkaar zit? Wat je kan bereiken? Dit bepaalt hoe jou leven en mogelijkheden eruit zien en hoe je dit ervaart. Negatieve overtuigingen geven vaak verkramping en een emotionele lading aan bepaalde situaties en gebeurtenissen. Je wordt steeds, bewust of onbewust, getriggerd. Dat geeft stress. En de patronen die zich hierdoor ontwikkeld hebben blijven zich vaak herhalen. En je beperken. En klachten en ziekten veroorzaken. Zonder dat je dat wil en vaak zonder dat je daar grip op kan krijgen...

SRT heeft hier met de Subconscious Release Technique een antwoord op. Deze bijzondere en zeer effectieve methode is gecreŽerd met het doel om deze blokkades blijvend los te laten en te transformeren in waardoor personen in hun werkelijke kracht gezet worden. Zoals de term al zegt, de kracht ligt in het werken met het onbewuste. Vaak weten we en zien we het allemaal wel, maar het daadwerkelijk veranderen en doorbreken is een ander verhaalÖAlleen vanuit ons hoofd lukt dat meestal niet.

SRT is een snelle, relatief eenvoudige maar erg krachtige techniek.
Met behulp van spiertesten worden (onbewuste) beperkende overtuigingen en patronen opgespoord. De bijbehorende emoties worden vervolgens doeltreffend via de ademhaling losgelaten (released) en getransformeerd. En positieve overtuigingen worden daarvoor in de plaats gesteld. Er vindt onmiddellijk een diepgaande, positieve, energetische verschuiving plaats. Er wordt dan ook meestal direct een vrijer en lichter gevoel ervaren, energie ("qi") kan weer soepeler stromen, je zit lekkerder in je vel. En bovenal: klachten worden zo in de kern aangepakt.

Zoals, vertaald vanuit de Amerikaanse SRT-site: ďDeze techniek stelt mensen in staat om elke mentale en emotionele blokkade te verwijderen en patronen uit het verleden te doorbreken. Hierdoor kunnen hun doelen en potentie optimaal verwezenlijkt worden en kunnen zij het leven kunnen creŽren waar zij voor bedoeld zijn. SRT, gebaseerd op de technieken van de beste leraren aller tijden, kan, wanneer deze goed en regelmatig wordt toegepast, iemands leven compleet openen en transformeren.Ē

In mijn praktijk maak ik een unieke combinatie, waarbij ik de betreffende emoties koppel aan elementen en de bijbehorende meridianen, wat ik weer integreer in de acupunctuurbehandeling. De verruiming en ontspanning  ontstaan door de SRT kan rustig verder indalen en de effecten van zowel de acupunctuur als de SRT worden over en weer versterkt. Lichamelijke en/of mentaal-emotionele verstoringen kunnen zo op een nog dieper niveau worden opgelost.

Uiteraard kan SRT ook op zichzelf staand gebruikt worden. Desgewenst kan de methode in (groeps- of individuele) workshops aangeleerd worden zodat je er ook zelf thuis mee aan de slag kan om structureel je leven in eigen hand te nemen en optimaal tot je recht te komen.
Training voor therapeuten is eventueel ook mogelijk (zie hieronder).

Word de best mogelijke versie van jezelf!

 

Voor meer informatie, klik op onderstaande link, dan kun je de Amerikaanse informatieve SRT-site bezoeken waarop meer uitleg gegeven wordt en verschillende video's te zien zijn over de achtergronden en de techniek zelf. (Wel in het Engels en op Amerikaanse wijze uiteraard, aan een Nederlandse site en info-video wordt nog gewerkt)
https://www.subconsciousrelaeasetechnique.com

 

SRT Training

Om de De Subconscious Release Technique zelf te leren beheersen en toe te passen bij cliŽnten is er speciaal voor therapeuten en hulpverleners een compacte en doeltreffende training ontwikkeld.
De methode is opgebouwd uit verschillende onderdelen die stapsgewijs aangeleerd worden. Deze onderdelen worden helder uiteen gezet en telkens meteen gekoppeld aan de praktijk. Door middel van demonstraties en het toepassen en oefenen in tweetallen of kleine groepjes kan het geleerde meteen in praktijk gebracht worden. Hierdoor kan de methode daadwerkelijk eigen gemaakt worden en direct succesvol gebruikt worden in de eigen praktijk. Dit is de kracht van de methode: overzichtelijk, makkelijk uitvoerbaar en met veel resultaat.
Tevens wordt aandacht besteed aan de verschillende aspecten van de theoretische achtergrond van de methode om de werkzaamheid en effectiviteit nog beter te kunnen begrijpen en zo nodig uit te kunnen leggen.
Kortom, een afgerond en gedegen pakket van theorie en praktijk, aangevuld met achtergronden waar je meteen mee aan de slag kan.

De cursus bestaat in principe uit 3 dagdelen, data en tijden kunnen in overleg worden vast gesteld. Ook de inhoud kan zo nodig specifiek op de behoeften en achtergrond van de cursisten worden afgestemd voor optimaal resultaat.

Neem bij interesse contact op (zie:contact) voor meer informatie.