Home
Chinese geneeskunde
Acupunctuur
SRT  (Subconscious Release Technique)
Chinese kruidentherapie
Tui Na

Voor wie?
Door wie?
Kosten en vergoeding?
Afspraak?
Contact?

Routebeschrijving

Volg Shenmen op Facebook


privacybeleidacupunctuur
acupunctuur
acupunctuur
acupunctuur

 

 

 

  
 Praktijk voor Acupunctuur en Coaching
S h e n m e n
 

Voor wie??

In principe kan iedereen hier terecht. Nagenoeg alle ziekten en klachten zijn door acupunctuur en Chinese geneeskunde positief te be´nvloeden.

Meer acute problemen zoals rugproblemen of andere spier- en gewrichtsklachten zijn vaak in korte tijd goed te behandelen. Ook andere soorten pijnklachten, zoals b.v. hoofd- en buikpijn geven vaak verbetering door deze manier van behandelen. Tevens reageren chronische problemen vaak goed op deze vorm van geneeskunde. Met name
bij ziekten en problemen, waarop de reguliere geneeskunde weinig antwoord heeft blijkt de meerwaarde van de Chinese geneeskunde. Zo zijn burn-out, vermoeidheid, gevoelens van stress en spanning, angsten, prikkelbaarheid, depressies, hyperactiviteit,  concentratieproblemen, rusteloosheid en slapeloosheid, problemen door hoogsensitiviteit maar ook klachten als fibromyalgie, of verminderde vruchtbaarheid, menstruatieklachten en andere gyneacologische klachten voorbeelden van klachten waar deze praktijk veel positieve ervaring mee heeft.
Moeizaam herstel na ziekte, ongeval of bevalling kan op deze manier ook goed ondersteund worden.
 

De manier van behandelen is zacht en vriendelijk maar diepgaand, met name bij de Toyohari-acupunctuur waarbij niet door de huid heen geprikt wordt, en is zeker ook geschikt voor meer gevoelige mensen, oudere mensen, zwangere vrouwen en kinderen.

De persoonlijk en ondersteunende benadering met voldoende tijd om contact te maken en informatie uit te wisselen wordt vaak als een meerwaarde ervaren.