Home
Chinese geneeswijzen
Acupunctuur
SRT  (Subconscious Release Technique)
Chinese kruidentherapie
Tui Na

Voor wie?
Door wie?
Kosten en vergoeding?
Afspraak?
Contact?

Routebeschrijving

Volg Shenmen op Facebook


privacybeleid
 

acupunctuur
acupunctuur
kruiden

tui-na acupunctuur tilburg

 


 

 

Last update mrt 2023 

  
 Praktijk voor Acupunctuur en Coaching
S h e n m e n
    Acupunctuur in Tilburg
           

  
    

 

Let op: helaas is er op dit moment voor nieuwe consulten een wachttijd van ongeveer 2 maanden!

 

Wist U dat acupunctuur en Chinese geneeskunde het herstel bij zowel longCOVID als andere (post)COVID klachten kan ondersteunen en een preventieve werking heeft doordat het immuunsysteem versterkt kan worden?

 

Chinese geneeswijzen kunnen een positief en diepgaand effect hebben op talloze klachten en problemen, fysiek en emotioneel.
Het bestaat al zo'n 4000 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een erkende gezondheidsleer en behandelingsmethode. De technieken en materialen zijn inmiddels geperfectioneerd tot eigentijdse en doeltreffende behandelingsmethoden.
In westerse landen heeft lange tijd scepsis over behandelingswijzen zoals acupunctuur en kruidenleer geheerst. Maar tegenwoordig zijn er vele wetenschappers die zich bezighouden met onderzoek op dit terrein. De successen die behaald worden met Chinese geneeskunde, en, winnen steeds meer terrein. Ook van de verfijnde Japanse acupunctuur (Toyohari), die hiervan af is geleid, is gebleken dat deze de gezondheid diepgaand kan beÔnvloeden. Het bestaan van de Qi- of energiestroming in de meridianen in het lichaam wordt steeds overduidelijker. Deze energiestroming kan met behulp van de verschillende Chinese en de Japanse behandelingsmethoden (opnieuw) in balans worden gebracht. Genezing kan dan plaats vinden, op fysiek gebied en ook op emotioneel en spiritueel niveau: de poort naar de geest:
Shenmen.

Kenmerkend voor de werkwijze in deze praktijk is de persoonlijke en ondersteunende benadering met ruime tijd en aandacht, de subtiele en zachte manier van werken en het aandachtsvol aanraken tijdens de behandeling. Hierdoor wordt de helende kracht van de behandeling versterkt en meer ontspanning ervaren.
Zo nodig kan er gebruik gemaakt worden van een aanvullende techniek waarbij onderliggende emoties en overtuigingen eenvoudig losgelaten en getransformeerd kunnen worden. (De Subconscious Release Technique.)
Indien wenselijk is er ook aandacht voor levenswijze en voeding (o.a. vanuit de Chinese geneeskunde, natuurgeneeskunde, ayurveda en  mindfulness) om zo zelf meer invloed te kunnen uitoefenen op gezondheid en welzijn.

Ervaringen: veel gehoorde uitspraken na behandeling zijn:

                          "ik voel me veel lichter"

 "ik wist niet dat acupunctuur zo prettig kon zijn"                                  

"ik functioneer weer stukken beter"         

"ik ben haast al vergeten hoeveel pijn ik had en hoeveel last ik van mijn klachten had"                  

"ik voel me een ander mens"  of juist "ik voel me eindelijk echt mezelf"

"ik maak me veel minder druk en pieker minder"              

                       "ik ben blijer"                                   

 "ik heb veel meer energie"   

  "mijn buik voelt veel beter"              

 

*      In de praktijk worden op een zorgvuldige manier  hygiŽnemaatregelen toegepast om de veiligheid voor u, anderen en mezelf zoveel mogelijk te waarborgen.

* Discaimer: aan de, met uiterste zorg opgestelde, teksten op deze web-site, kunnen geen rechten ontleend worden.