home Hirondelle omgeving het huis de kust contact de route het weer beschikbaarheid

 

Fermette Hirondelle

Bouillancourt
(gemeente Moyenneville)Comme une hirondelle 
annonce le printemps,

le petite maison annonce les premices
d'une vacance douillette...


Lief 4 persoons vakantiehuis in het romantische
Picardie nabij zee en krijtrotsen


Dit schattig vakantiehuis dateert uit ca. 1900. Het is gelegen in een fraai dal, in het dorpje Bouillancourt. Op een steenworp afstand van de kust, krijtrotsen en de baai van de Somme in Picardie. Het huis is authentiek en stijlvol ingericht. Hier ervaar je nog landelijke sfeer, rust en Franse nostalgie. Dagelijks stopt de Boulangerie voor de deur met vers brood en lekkers. Bij de boer in de straat koop je verse eieren.

Bouillancourt is een klein rustig dorpje nabij Abbeville, St. Valery sur Somme en Ault (400 km vanaf Utrecht). Ca. 15 minuten rijden naar strand en krijtrotsen.

Het huis is ingericht in authentieke sfeer: woonkamer met haard, keuken, badkamer, aparte toilet, aparte slaapkamers (1 kamer met 2 persoonsbed, 1 kamer met 2 bedden). Sfeervolle zolderkamer 2 pers. bed, relaxbank, wastafel en TV.

Dit karakteristiek huis wordt verwarmd door elektrische kachels en haardvuur; is geheel omsloten met speelse voor en achtertuin met hazelnoot- en vlierbomen. Verse pepermunt-thee pluk je in de tuin, net zoals de rode besjes, framboos of appel. Vanuit de openstaande ramen klinkt de langspeelplaat van Julien Clerc of andere chansonniers.
In de tuin is altijd zowel schaduw als zon. Aanwezig: volwassen en kinderfietsen, tuinmeubelen en barbecue, speelmateriaal, vuurplaats en garage/schuren (voormalige stallen). De zolder is een sfeervolle relax(slaap)ruimte met: TV (met DVD-speler), radio, CD-speler.


Het huis is vooral geschikt voor mensen die de sfeer van haardvuur, stilte en ruimte waarderen. Veel wandel en fietsmogelijkheden in de directe omgeving.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het huis wordt verhuurd per week van zaterdag t/m zaterdag. Voor huurprijzen, info en beschikbaarheid, mail: antoinetteepskamp@gmail.com